برگزاری 14 نشست؛ همایش مولوی پژوهی کار خود را آغاز کرد
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این رویداد حمایت میکند. این همایش با همکاری گسترده متخصصان زبان و ادبیات فارسی و اعضای هیأت علمی دانشگاههای مختلف در سه حوزه کلی برگزار میشود.
نوآوریهای علمی شامل مبانی اندیشههای مولوی، نسخه شناسی آثار مولوی، مولوی و شمس، نقد و تحلیل شرحهای آثار مولوی، پژوهشهای کاربردی حوزه مولوی پژوهی شامل هنر، ادبیات کودک و نوجوان، روانشناسی و مشاوره و مولوی پژوهی در حوزه بینالملل شامل مولوی پژوهی در ترکیه، چین، بنگلادش، هندوستان، منطقه بالکان و کشورهای عربزبان محورهای این همایش است.
سومین همایش بینالمللی مولوی پژوهی به صورت نشستهای هفتگی برگزار میشود. برگزاری نشست ها در روزهای دوشنبه و سه شنبه هر هفته با حضور سخنرانانی از دانشگاههای اصفهان، ارومیه، تبریز، شهید بهشتی، الزهرا تهران، فردوسی مشهد، یزد، خوارزمی و نیز از کشورهای ترکیه، چین، منطقه بالکان، شبه قاره و کشورهای عرب زبان است.
در مجموع 14 نشست در این رویداد برگزار میشود. همچنین یکی از بخشهای این همایش تقدیر از تألیفات برتر در حوزه مولوی پژوهی در قالب مقاله، مجله، کتاب و رسالههای تالیف شده در دو سال اخیر است.
بر اساس این گزارش، مولوی پژوهشی عنوان نخستین کرسی پژوهشی در این حوزه است که از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی اعطاء شده است تا گامهای موثری در این زمینه در داخل و خارج کشور برداشته شود.
در راستای این کرسی پژوهشی اقدامات مختلفی در این حوزه در حال انجام است که یکی از آنها برگزاری همایش های ملی و بین المللی در حوزه مولوی پژوهی است که در آن استادان و محققان داخل و خارج کشور که در حوزه مولویپژوهی فعالیت میکنند، حضور دارند و آخرین یافتههای خود را درباره آراء و آثار مولانا و وضعیت مولویپژوهی در مناطق مختلف جهان را ارائه می دهند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/25
Send to friends