سهم محصولات دریایی در سبد غذایی ایرانیان بالا می‌رود؛ 13 پروژه اجرایی می‌شود

سهم محصولات دریایی در سبد غذایی ایرانیان بالا می‌رود؛ 13 پروژه اجرایی می‌شود


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 77102
با اجرای 13 پروژه، استفاده از محصولات دریایی در کشور افزایش می‌یابد. این کار به ارتقا و بهبود کیفیت غذا کمک می‌کند.

استفاده از موجودات آبزی نقشی موثر در ارتقای کیفیت زندگی انسان دارد. این محصولات جایگاه خوبی در دنیا دارند و به عنوان یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی پذیرفته شده است. اما سهم سفره‌های ایرانی از این محصولات کم و ناچیز است. پس قرار است با اجرای 13 پروژه ملی این خلا در کشور تا حدودی جبران شود. 

زیست دریا فقط به تولید انواع ماهیان محدود نمی‌شود و بهره برداری از سایر منابع دریایی مانند جلبک‌ها، میکروارگانیسم‌ها، گیاهان آبزی و غیره نیز در این حوزه قرار می‌گیرند.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به اولویت‌ها و پتانسیل‌های موجود در کشور، تلاش می‌کند بهره برداری از منابع زیست دریا در حوزه‌های اصلاح نژاد آبزیان، واکسن و بهداشت آبزیان، پرورش جلبک و میکروجلبک، تولید گوشت ماهیان، تولید مواد زیستی و تولید سوخت زیستی را افزایش دهد.

بر همین اساس 13 پروژه تعریف کرده است تا با کمک توان شرکت های دانش‌بنیان، به روند تولید محصولات زیست دریا شتاب دهد. برنامه‌هایی چون «کشت جلبک»، «تولید تخم تمام ماده قزل آلا»، «5 پروژه برای پرورش ماهی»،«2 پروژه پرورش میگو»، «تولید امگا 3»، «تولید ژلاتین از ضایعات آبزیان»، «تولید تن ماهیان به عنوان جایگزین گوشت قرمز» و «تولید خاویار».

 

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#23

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
13پروژه که تولید محصولات ‌دریایی را توسعه می‌دهد کدامند
13پروژه که تولید محصولات ‌دریایی را توسعه می‌دهد کدامند
00/01/28 - 08:35
تنوع در سبد غذایی ایرانیان؛ سهم محصولات ارتقا دهنده سیستم ایمنی افزایش می‌یابد
تنوع در سبد غذایی ایرانیان؛ سهم محصولات ارتقا دهنده سیستم ایمنی افزایش می‌یابد
99/12/04 - 09:47
سهم محصولات زیستی دریایی  در سفره مردم بیشتر می‌شود
سهم محصولات زیستی دریایی در سفره مردم بیشتر می‌شود
99/01/19 - 13:46
بیشتر بخوانیم