ستاری: ارزش شرکتهایدانشبنیان حاضر در بورس به 280 هزار میلیارد تومان رسید
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در نشست «اقتصاد مقاومتی و جهش تولید» که در مرکز استان کردستان برگزار شد، گفت: ارزش شرکتهای دانشبنیان عرضه شده در بورس به 280 هزار میلیارد تومان رسیده است. وی تکیه بر نیروهای متخصص محلی را راهبردی موثرتر از نگاه به خارج و تکیه به نیروهای بیگانه برشمرد.
ترویج علوم شناختی؛ کنگرهای ملی و دانشجویی برگزار می شود
کنگره ملی- دانشجویی علوم شناختی برای نخستین بار برگزار میشود تا علاوه بر ارائه دستاوردهای دانشجویی این حوزه شاهد برقرار ارتباط و همکاری هر چه بیشتر میان دانشجویان در سطح کشور باشیم.
شعبه تامین اجتماعی ویژهای به شرکتهای دانشبنیان خدمات ارائه میدهد
معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تلاش دارد تا با انجام تفاهمنامههای دوجانبه و رایزنی با نهادهای مختلف، خدماترسانی به شرکتهای دانشبنیان را تسهیل کند. یکی از این خدمات، بیمه است. بر این اساس یک واحد ویژه خدمات تامین اجتماعی ویژه شرکتهای دانشبنیان تاسیس شد.
ارائه 180 خدمت مقابله با کرونا را سرعت داد
روزهای آغازین شیوع کرونا بود که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قصد کرد با تمام ظرفیتهای دانشبنیانی برای تامین نیازهای مردم پا به میدان مقابله با این بیماری بگذارد. راه اندازی پویش «کرونا پلاس» نتیجه همین تصمیم بود کاری که به ارائه 180 خدمت رسیده است.
تجهیزات دانشبنیان پیشگیری از بیماری کرونا به قرقیزستان ارسال شد
بیماری کرونا باعث شد تا دانش بنیانهای کشور بتوانند ظرفیتها و توانمندیهای خود در عرصه تولید تجهیزات پیشگیرانه را به کشورهای همسایه و منتخب ارسال کنند.
شرکتهای خلاق با قاچاق کالا و ارز مقابله میکند
بیش از 800 شرکت خلاق در کشور فعالیت میکنند. این شرکتها از ظرفیت بالایی برای فعالیت در حوزههای مختلف برخوردار هستند. بر این اساس، تفاهمنامهای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منعقد شد تا از توان و ظرفیت شرکتهای خلاق در این حوزه استفاده شود.
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری؛
مرکز بازیهای رایانهای مریوان گشایش یافت
مرکز بازیهای رایانهای مریوان به صورت آنلاین توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد تا تبدیل ایده به محصولات فناورانه با سرعت پیگیری شود.
محصولی دانشبنیان هزینههای حمل و نقل عمومی درونشهری را کاهش میدهد
«خط بان» نام محصولی دانشبنیان است که تولید شده تا در حوزه خدمات حمل و نقل عمومی (اتوبوسرانی) باعث بهبود عملکردها شود.
20 استارتاپ در حوزه خدمات بار فعالیت میکند
در حال حاضر 20 استارتاپ در حوزه حملونقل بار در کشور فعالیت میکنند. استارتاپهایی که با هدف تسهیل و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده در این حوزه پا به عرصه گذاشتهاند و در تلاشند تا تجربه رونقی فناورانه را به فعالان سنتی این صنعت بچشانند.
آیا فناوری میتواند سلامت افراد مبتلا به آلزایمر را ارتقاء دهد؟
در حال حاضر 50 میلیون نفر در سراسر دنیا به آلزایمر (دمانس) مبتلا هستند و هر ساله 10 میلیون مورد جدید به این عدد اضافه میشود.