نتایج درمانی تحقیقات داروهای کرونا در ایران بهزودی اعلام میشود
تلاش ها برای درمان یا کاهش عوارض کرونا همچنان ادامه دارد. محققان، پزشکان و دانش بنیان های ایرانی به این پویش ملی پیوسته اند تا هر چه زودتر ایران یا حتی دنیا را از شر این ویروس کشنده و خطرناک خلاص کنند. این تلاش ها در ایران هم با بررسی نتایج درمانی دو داروی «اکتمرا» و «رمدیسیور» ادامه دارد و نتیجه این بررسی ها تا دو هفته دیگر اعلام خواهد شد.
1399؛ سال جهش شتابدهندهها است
پذیرش 32 شتابدهنده در این مرکز و حمایت از ایجاد 8 فضای کاری اشتراکی را بخشی از برنامههای این مرکز در بازه زمانی 12 ماه اخیر، رسیدگی به درخواستهای بیش از 100 متقاضی راه اندازی شتابدهنده و همچنین ایجاد فضاهای کاری اشتراکی، قسمتی از دستور کار حوزه شتابدهنده ها در سال جاری است.
حرکت به سوی کشاورزی مدرن توسط دانشبنیانها سرعت گرفت
حرکت به سوی کشاورزی مدرن تولید محصولات پربازده و با کیفیت بالاتر را به همراه دارد. در این مسیر شرکتهای دانش بنیان با ارائه فناوریهای جدید نقش مهمی را ایفا میکنند. همانطور که یکی از آنها با تولید پایههای نهالهای کشت بافت و رویشی به سرعت حرکت در این مسیر افزوده است.
شرکتهای خلاق از ابزارهای مالی قویتر بهرهمند میشوند
افتتاح شتابدهندههای جدید از جمله اقدامات محوری در توسعه زنجیره زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی است. ایجاد مراکز نوآوری جدید در استانهای اصفهان، سیستان و بلوچستان، گیلان و ایجاد مراکز نوآوری جدید و توسعه یافته در حوزه علوم انسانی در دانشگاه علامه طباطبایی، مرکز نوآوری دانشگاه امام صادق(ع) و دانشگاه شهید بهشتی، در این راستا صورت گرفته است.
پژوهشها در حوزه مبارزه با کرونا حمایت میشود
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی گفت: با حمایت از پژوهشگران، نتایج حاصل از پژوهشهای آنان برای خروج افراد جامعه از بحران کرونا در حوزه های مختلف کاربردی میشود و از این طریق اندوخته فرهنگی و اجتماعی کشور افزایش و توسعه مییابد.
با تلاشهای یک شرکت دانشبنیان؛
تولید صنعتی آنتیاکسیدانهای فنولی غیرلکهزا بومیسازی شد
تامین نیازهای کشور به دست دانشبنیانهای داخلی به یک باور ملی بدل شده است. تکیه بر دانش این بخش تنها راه برون رفت کشور از مشکلات و موانع اقتصادی است. دانش بنیانهایی که به همه حوزه های فناوری ورود کرده اند. یکی از این حوزههای پرکاربرد و حیاتی در کشور، تامین نیازهای صنعت پلیمری است که با تلاش یک دانشبنیان، تعدادی از افزودنیهای شیمیایی کاربردی در این صنعت بومیسازی شده است.
در خانه سفر کنید
کرونا و قرنطینه به معنای پایان سفرهای تفریحی و گردشگری نیست. این روزهای خانه نشینی را با کمک نرم افزارهای کاربردی در فضای مجازی می توان به روزهایی با تجارب متفاوت بدل کرد. روزهایی که میشود همه اتفاقات پیرامونی و نیازهای خود را به شکلی دیگر و به روشهای غیرمرسوم دید و تامین کرد. شاید این محدودیت فرصتی شد برای اجرایی کردن برنامههایی که پیش از این مجال ظهور و بروز نداشتند مثلا گردشگری دیجیتال که شاید در روزهای عادی چندان مفهومی برای مردم و دوستداران گردشگری نداشت.
با تلاش یک شرکت دانش بنیان؛
فناوری فوم آلومینیوم سلول بسته «ایرانساخت» شد
فوم آلومینیوم سلول بسته، از جمله محصولاتی است که فناوری ساخت آن تنها در اختیار چند کشور توسعه یافته است. به علت تحریم، فروش این آلیاژ مهم به کشورمان با ممنوعیت مواجه شد. این محدودیت باعث شد تا یک شرکت دانش بنیان برآمده از دانشگاه نسبت به تولید داخلی آن اهتمام ورزد.
فناوری پلاسما صدای سازها را ماندگارتر کرد
یک شرکت دانش بنیان کاربرد تازهای از عملیات نیتراسیون پلاسما را به کار بست. ایجاد خاصیت تداوم و پایداری صوت به روش نیتراسیون پلاسمایی بر روی ساز شناخته شده هنگدرام اقدامی است که محققان در این شرکت فناور انجام دادند.
برای نخستین بار در کشور؛ خدمات کالیبراسیون دماسنجهای پزشکی غیرتماسی توسعه یافت
برای نخستین بار در کشور کارهای تحقیقاتی و خدماتی کالیبراسیون دماسنجهای پزشکی غیرتماسی با تلاش یک شرکت دانشبنیان توسعه یافت. خدماتی که در روزهای شیوع کرونا میتواند به صورت مطمئنتر و با ریسک کمتری برای اطمینان از عدم درگیری افراد با این بیماری مورد استفاده قرار گیرد.