از اپلیکیشن سفیران سلامتی تا تولید کیت سرولوژی ایرانساخت
محصولات فناورانه به مهمات جبهه مقابله با کرونا تبدیل شده است
شرکتهای دانش بنیان و فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری و سایر مراکز به صورت روزشمار و ساعت به ساعت یک محصول جدید برای کاهش اثرات همهگیری ویروس covid-19 در اختیار اعضای جامعه قرار میدهند. ایران یکی از معدود کشورهایی است که عمده نیازهای خود را در این زمینه نه از واردات، بلکه با تکیه بر تولید داخلی تامین میکند.
روایت رقابت نفسگیر چند استاد دانشگاه با رقیب چینی در حوزه پلیمر
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان از چند دوست و همکلاسی دوره دکتری میگوید که تصمیم میگیرند به حقوق تدریس در دانشگاه، بسنده نکنند و با تاسیس یک شرکت دانش بنیان، محصولی پلیمری تولید کنند که پیش از آن، به صورت گسترده از چین وارد میشد. این شرکت دانشبنیان در رقابت نفس گیر با رقیب چینی موفق شده است سهم قابل توجهی از بازار این محصول را به خود اختصاص دهد.
ارتقاء مهارتهای شناختی به مقابله با کرونا کمک میکند
اضطراب، شایعترین واکنش هیجانی به بحران است . واکنش افراد در مراحل گوناگون بحران تفاوت دارد. ممکن است در شروع یا قبل از اتفاق اضطراب بیشتر باشد. اما افرادی با خودکارآمدی بیشتر، مهارتهای شناختی بالاتری دارند. در نتیجه توان آنها در مواجه با بحران بهتر است.
خرید تجهیزات آزمایشگاهی با یارانه حمایتی تسهیل شد
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سال گذشته فراخوانی درباره ارائه یارانه حمایتی خرید تجهیزات آزمایشگاهی منتشر کرد. مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری با اعلام ادامه طرح در سال جاری، گفت: این طرح ادامه دارد و متقاضیان میتوانند از این مزایا بهرهمند شوند.
خانهها با محصول «ایرانساخت» کارخانه تولید برق شدند
اینورترهای خورشیدی 5 کیلوات متصل به شبکه با فناوری بومی را نخستین بار شرکت دانش بنیان مهندسی توان پژوهان فناور پاسارگاد در کشور تولید کرد. اکنون نیروگاههای خورشیدی خانگی با این محصول ایران ساخت میتوانند تولید برق را انجام دهند.
فرصتهای صادراتی سوریه معرفی میشود
رویداد معرفی فرصتهای صادراتی و مزایای بازار کشور سوریه، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سوم اردیبهشتماه سال جاری برگزار میشود.
خلاقان زیستفناوری دریا حمایت میشوند
شناسایی و حمایت از شرکت های نوآور در حوزه زیستفناوری دریا اولویتی است که ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال میکند. اتفاقی که به شکوفایی توانمندیها و ظرفیتهای موجود کشور می انجامد. این خلاقیتها و نوآوریها قرار است در آیندهای نزیدک سهم قابل توجهی در اقتصاد کشور داشته باشند.
بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از شرکت های دانش بنیان استان البرز
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از شرکت های دانش بنیان مستقر در استان البرز بازدید کرد.
گزارشی از بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از 5 شرکت دانش بنیان شهرک صنعتی بهارستان؛
زیستبوم اقتصاد دانشبنیان در مسیر جهش تولید به پیش میرود
امروز 2 اردیبهشت ماه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با همراهی عزیزالله شهبازی استاندار البرز از 5 شرکت دانش بنیان مستقر در این استان بازدید کرد. تولید دستگاهای اکسیژن ساز در ۲۴ ساعت شبانه روز و افزایش ۱٠٠ درصدی برخی از تجهیزات پزشکی، بخشی از آخرین تحولات کاروان دانش و فناوری در این استان است.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
دانشجویان در قالب تورهای علمی با اصول تیمسازی آشنا میشوند
دانشجویان دانشگاههای مختلف در قالب تورهای ترویجی برگزار شده با مفاهیم و اصول نخستین تیمسازی، ایدهپروری و ایجاد کسب و کار آشنا میشوند. این فعالیتها کمک میکند تا ایدههای دانشجویی در تماس با زیست بوم دانش بنیان کشور، به شکل موثرتری پرورش یابد.