دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی:
حضور بخش خصوصی در حوزه واکسن شتاب گرفت
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، گفت: تا چند سال پیش، تنها بخش دولتی در حوزه واکسن فعالیت می کرد؛ اما به زودی بخش خصوصی در این بخش پیشتاز می شود.
تلاش محققان ایرانی برای رسیدن به درمان سرطان خون و لنفوم
سرطان، عارضه ای که از نگاه بسیاری درمان قطعی ندارد و باید منتظر مرگ نشست اما «کار تی سل تراپی» یکی از انواع روش های سلول درمانی است که امید بیماران مبتلا به سرطان خون و لنفوم را برای درمان قطعی کرد.
حرکت ماشینها به سمت توانمندیهای انسانی؛
هوش مصنوعی مشاغل جدید ایجاد میکند؟
هوش مصنوعی واکنش هوشمند یک دستگاه یا ماشین است که در برابر رفتاری شبیه رفتار انسان ها از خود نشان می دهد و در اصل بسیاری از علوم و فناوری ها را در خود ادغام می کند .
10اولویت طرحهای فناورانه تامین آب تعیین شد
10 اولویت طرح های فناورانه تامین آب به منظور رفع مشکلات حوزه آب از سوی کارگروه آب ستاد توسعه فناوريهاي "آب، خشكسالي، فرسايش و محيطزيست" معاونت علمی تعیین شد .
ستاری
نهال توسعه باید مبتنی بر بوم و فرهنگ جامعه توانمند شود
به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری توسعه واقعی از دل بوم یک استان شکل می گیرد؛ شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها فرصت خوبی برای رساندن ظرفیت های بومی استان به اشتغال، ارزش افزوده و توسعه پایدارند
رشد استارتاپها به روش «تامین مالی جمعی»
تأمین مالی جمعی راهی است که میتوان سرمایهعمومی مردم را برای رشد کسبوکارهای نوپا و استارتاپها همافزا کرد. راهی که ایران نیز تلاش میکند تا هرروز هموارتر از پیش اجرایی شود.
در قالب طرح کلان ملی فناوری؛
فناوری ذوب گزینشی پودر به کمک لیزر در کشور بومیسازی شد
فناوری ذوب گزینشی پودر به کمک لیزر(پرینتر سه بعدی فلزی - slm) در قالب طرح کلان ملی فناوری و با حمایت معاونت علمی برای نخستین بار در کشور تولید شد تا ایران به جمع معدود کشورهای تولید کننده این فناوری بپیوندد .
به کمک جوانان فناور؛
تامین نیازهای نوین دیجیتالی در کشور امکانپذیر شد
یک شرکت دانش بنیان داخلی در سال 78 با هدف ارائه فناوری و خدمات مهندسی مدرن و نوین در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات، تجارت الکترونیک و سامانههای پرداخت الکترونیکی تأسیس شد.