
کارگاه آشنایی با بسترهای همکاری با بریکس در منطقه نوآوری ایران
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، کارگاه «آشنایی با ساختار و بسترهای همکاری با بریکس» روز دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳، در منطقه بینالمللی نوآوری ایران آغاز به کار کرد.
سجاد احدزاده، رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری، در سخنان خود این کارگاه را فرصتی برای شناخت زمینههای همکاری با اعضای بریکس دانست و توضیح داد: تقویت همکاری با کشورهای عضو بریکس، به ویژه در حوزه فناوری، میتواند به رشد این کشورها به عنوان اقتصادهای نوظهور کمک کند.
احدزاده ساختار فعلی همکاریهای علمی و فناورانه در بریکس را در چهار حوزه پژوهشی، زیرساختهای تحقیقاتی، همکاریهای نوآورانه و توسعه پایدار تقسیمبندی کرد و افزود: در حال حاضر ۱۳ کارگروه تخصصی در این زمینه فعالیت دارند.
رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت همچنین با اشاره به اقدامات این مرکز برای برقراری ارتباطات رسمی در حوزه فناوری و نوآوری با اعضای بریکس، گفت: اقدامات متعددی از جمله تدوین مطالعات پژوهشی برای همکاری و فراهمسازی حضور شرکتهای فناور ایرانی در کشورهای عضو بریکس صورت گرفته است.
وی در پایان با اشاره به برگزاری نشستهای آتی کارگروههای فناورانه بریکس در ایران، اعلام کرد: ظرفیت مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت آماده است تا به توسعه همکاریهای فناورانه با اعضای بریکس، به ویژه روسیه، کمک کند.
همکاری با بریکس، راهی برای توسعه فناوری و رفع انحصار
مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس، در مراسم افتتاحیه کارگاه با اشاره به ۲۰ سال تجربه پارک در توسعه فناوری گفت: همکاری اعضای بریکس در حوزه فناوری، انحصار فناوری از سوی غرب را از بین میبرد و به توسعه پایدار کشورهای عضو کمک میکند.
وی برگزاری این کارگاه را فرصتی برای آشنایی و همکاری با روسیه دانست و افزود: منطقه بینالمللی نوآوری ایران براساس مصوبه هیات دولت، به عنوان پایگاه برتر سرمایهگذاری خارجی تعیین شده و ما زنجیره کامل تامین مالی فناوری را با حضور سرمایهگذاران خارجی و ایرانیان خارج از کشور پیگیری میکنیم.
صفارینیا، همچنین با اشاره به فعالیتهای پارک فناوری پردیس در راستای توسعه فناوری، بیان کرد: مدیریت شبکه فنبازار ملی ایران، مرکز شتابدهی نوآوری، المپیک فناوری، برگزاری ۱۳ دوره نمایشگاه اینوتکس، مدیریت شبکه تبادل فناوری D8 و دبیرخانه جایزه مصطفی از جمله اقدامات داخلی و بینالمللی پارک در این زمینه است.
این کارگاه از روز 6 اسفند، در پارک فناوری پردیس آغاز شد و در روزهای 7 و 8 اسفند در صندوق نوآوری و شکوفایی و دانشگاه شهید بهشتی ادامه خواهد داشت.
پایان پیام/
Send to friends