«ایلام» میزبان معاون علمی رئیس‌جمهور

«ایلام» میزبان معاون علمی رئیس‌جمهور


زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کد خبر : 101870
حسین افشین به نمایندگی از دولت، امروز وارد استان ایلام شد تا ضمن بازدید از مراکز علمی، صنعتی و دیدار با نخبگان، زمینه‌های توسعه و شکوفایی اقتصاد دانش‌بنیان در این استان را بررسی کند. همچنین افتتاح شرکت فولاد زاگرس ایوان از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر استانی خواهد بود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، امروز با استقبال استاندار ایلام و جمعی از مسئولین استانی، از فرودگاه شهدای ایلام وارد این استان شد.

افشین در طول سفر خود به ایلام، با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام دیدار خواهد کرد. همچنین، افتتاح رسمی شرکت «فولاد زاگرس ایوان»، از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر خواهد بود. برنامه‌های این سفر تنها به افتتاحیه‌ها محدود نمی‌شود؛ دیدار با نخبگان، اساتید و روسای دانشگاه‌های ایلام، فرصتی برای تبادل نظر و هم‌اندیشی پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های توسعه علمی و فناوری در استان خواهد بود.

در نهایت، جلسه با شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، از جمله برنامه‌های معاون علمی رئیس جمهور برای حمایت از توسعه پایدار و دانش‌بنیان در استان ایلام است.

 

پایان پیام/

#20

3 واحد فناوری در ایلام افتتاح شد
3 واحد فناوری در ایلام افتتاح شد
99/06/04 - 16:09
همزمان با هفته دولت؛ 3 پروژه فناوری در ایلام افتتاح می‌شود
همزمان با هفته دولت؛ 3 پروژه فناوری در ایلام افتتاح می‌شود
99/06/04 - 08:14
چند واحد فناور توسعه‌دهنده زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری ایلام افتتاح شد
چند واحد فناور توسعه‌دهنده زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری ایلام افتتاح شد
97/11/09 - 14:27
بیشتر بخوانیم