
ارتقای پژوهشها در حوزه آبزیان خوراکی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، شناخت ویژگیهای زیستی آبزیان از جمله ماهی و میگو، از اهمیت بالایی برخوردار است و میتواند به ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی دریایی، توسعه پژوهشهای دریایی و ارتقای فناوریها در حوزه شیلات و آبزی پروری کمک کند. بر همین اساس، با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، کارگاه آموزشی «اندازهگیری مؤلفههای زیستی و جنسی میگو و ماهی» 23 دیماه امسال برگزار میشود. شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی، با نحوه استفاده از وسایل بیومتری جهت زیست سنجی آبزیان و کاربرد دادههای استخراج شده در مدل های ارزیابی ذخایر دریایی آشنا میشوند.
محورها و سرفصلها
شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی، با موضوعاتی همچون روشهای زیست سنجی گروه های مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روشهای تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی، ماهیان مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روشهای تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی میگوهای مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان آشنا میشوند.
مخاطبان این دوره که توسط دکتر سیامک بهزادی متخصصان ارزیابی ذخایر آبزیان تدریس میشود، دانشجویان رشته های صید و بهره برداری و کارشناسان شیلات هستند.
حضور در این کارگاه آموزشی برای عموم دانشجویان، پژوهشگران و سایر علاقمندان آزاد است و مخاطبان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره آموزشی با شماره ۰۷۶۳۳۳۳۳۳۹۰ تماس حاصل کرده، از طریق تماس، پیامک و پیامرسان با شماره 09380678079 با آقای کوهکن در تماس باشند و یا به تارنمای پژوهشکده به آدرس PGOSERI.AC.IR مراجعه کنند.
گفتنی است پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی توانمند عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است که در استان هرمزگان ذیل موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور فعالیت دارد و خدمات آزمایشگاهی، آموزشی و تحقیقاتی خود را در زمینه اکولوژی و زیست شناسی دریا با تمرکزبر پلانکتون (فیتو، زئو و ایکتیو پلانکتون) به دانشگاهیان و محققان سراسر کشور ارائه میدهد.
پایان پیام
Send to friends