افزایش تاب‌آوری جامعه با تجهیز فناورانه علوم شناختی
دبیرستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی خواستار شد:

افزایش تاب‌آوری جامعه با تجهیز فناورانه علوم شناختی


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101648
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در همایش ملی «عرصه جنگ شناختی: علوم و فناوری» در دانشگاه صنعتی مالک اشتر طی سخنانی گفت: توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برای افزایش سطح دانش جامعه در عرصه جنگ شناختی یک ضرورت است و در راه‌اندازی آزمایشگاه ملی «علوم داده‌شناختی» برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی این حوزه راهگشا است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، سید محمد مهدوی، دبیرستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، افزایش تاب آوری شناختی درسطح جامعه درعرصه جنگ شناختی را از الزامات و نیازهای اساسی در کشور بیان کرد و گفت: داده‌کاوی شناختی حرکتی برای پردازش داده‌ها و اطلاعات برای تصمیم‌گیری سازنده و مثبت به منظور حل بسیاری از مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی درجامعه است.

وی ایجاد آزمایشگاه ملی علوم داده شناختی را گامی دیگر برای توسعه فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه علوم شناختی عنوان کرد و افزود: با بهره مندی از این ازمایشگاه و آزمایشگاه های نقشه برداری مغز، نخستی سانان و مرکز ملی فناوری های مغز ، زنجیره این مراکز ملی درکشور تکمیل خواهد شد.

مهدوی ایجاد، تجهیز و توسعه آزمایشگاه های تحقیقاتی در مراکز علمی ، آموزشی و تخصصی را از جمله اقدامات ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی عنوان کرد و اظهار داشت : در راستای تامین نیازهای جامعه و تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص فعالیت ها و تلاش ها برای گسترش زیر ساخت های تخصصی درحوزه علوم شناختی درسطح کشور ادامه دارد.

وی با بیان اینکه نقش آفرینی درحوزه های سلامت شناختی ، پرورش شناختی ، آموزش و پرورش شناختی و توسعه ابزارها و فن آوری های شناختی ازدیگر اولویت ستاد است، خاطر نشان کرد: در این راستا تلاش می شود با ابزارهایی که در امر گسترش این دانش حاصل شده‌است، بازار کسب و کار برای ارایه خدمات به جامعه و تولید محصولات شناختی نیز توسعه یابد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در بخشی دیگر ازسخنانش حمایت‌های گسترده از محققان، پژوهشگران و اساتید برای اجرای طرح‌های فناورانه و تخصصی در حوزه های علوم شناختی و فناورانه را از سیاست های این ستاد برشمرد و گفت: به همت و تلاش ستاد بیش از چهارصد طرح تحقیقاتی در حوزه علوم شناختی در سطح کشور اجرا شده و 22 هسته پژوهشی نیز متشکل از محققان، پژوهشگران ، اساتید و نخبگان این حوزه در مراکز علمی و دانشگاهی کشور ایجاد شده است.

گفتنی است همایش ملی عرصه جنگ شناختی روز گذشته با حضور امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر و جمعی دیگر از مقامها و مسوولان در دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد.

#15

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
همکاری‌ ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و دانشگاه مازندران در توسعه زیست‌بوم علوم و فناوری‌های شناختی
همکاری‌ ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و دانشگاه مازندران در توسعه زیست‌بوم علوم و فناوری‌های شناختی
03/09/05 - 11:39
نخستین انجمن دانشجویی بین رشته‌ای مغز و شناخت تاسیس شد
نخستین انجمن دانشجویی بین رشته‌ای مغز و شناخت تاسیس شد
96/07/23 - 11:02
فناوری‌های ارتباطی جدید بر شناخت و ادراک انسان تاثیرگذار است
فناوری‌های ارتباطی جدید بر شناخت و ادراک انسان تاثیرگذار است
95/05/06 - 13:31
بیشتر بخوانیم