وزیر آموزش و پرورش :سیاستگذاران حامی نوآوریهای دانش آموزی شوند
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش افزود: در حال حاضر دیوان سالاریها و سخت گیریهای طولانی مدت و پیچیده که در گذشته برای ورود نوآوران به نظام تعلیم و تربیت وجود داشت، تسهیل شده اند و ارگان ها برای این نوآوری پای کار هستند.
وی درباره ظرفیتهایی که در ارگان ها وجود دارد و می توان از آن برای فعال شدن دانش آموزان در زمینه دانش بنیانها بهره برد، گفت: از رویدادهایی که برای توسعه این مهم برگزار می شوند استقبال می کنیم.
بستر مناسب برای حمایت از دانش آموزان دانش بنیان
وزیر آموزش و پرورش افزود: اینکه نوآوریهای دانش آموزان به منصه ظهور و بروز می رسد، بسیار خوب است، سیاست گذاران باید در زمینه پیدا کردن حامی برای این نوآوران تلاش کنند. همچنین در نظام آموزش و پرورش برای اجرایی شدن اقدامات دانش بنیان ها، پس از ممیزیهای سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی، نیاز است بستری مناسب برای حمایت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون دیوان سالاری ها و سخت گیریهای طولانی مدت و پیچیده که در گذشته برای ورود نوآوران به نظام تعلیم و تربیت وجود داشت، تسهیل شده اند و به طور مثال بسیج یک مأموریت فرهنگی و آموزشی را بر عهده گرفته و در آن سرمایه گذاری کرده که در طول زمان نشان داده است علاقه مندی به حضور در عرصه نوآوران دارد.
نوری تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در خدمت ارگان ها است تا از طرح های نوآورانه که در بخش های سند تحول بنیادین آمده و احصا شده است، حمایت کند و با فراخوانی به جذب دانش آموزان بپردازد تا کار به صورت منسجم، گسترده و در راستای شعار سال پیش رود.
وی در ارتباط با توان و ظرفیت بسیج برای به میدان آوردن دانش آموزان در زمینه دانش بنیان و اقدامات نوآورانه گفت: نوآوری تنها، نزد دانش آموزان است و جای دیگر دنبال آن نگردید. نوآوری باید در دوره کودکی ایجاد شود در غیر این صورت نوآوری در بزرگسالی با زور ایجاد نخواهد شد؛ لذا لازم است تا فرهنگ نوآوری را به لایه های ابتدایی ببریم.
وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: شاکله نوآوری در دبستان ایجاد خواهد شد و در دوره های متوسطه اول و دوم بروز پیدا می کند و افراد پس از مدرسه و دوره دانشگاه معمولا به دنبال تجاری سازی آن هستند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
#22
Send to friends