20 مرکز آزمایشگاهی بسته حمایتهای بیمهای دریافت کردند
کمک به رشد آزمایشگاهها در زمینه مدیریت منابع انسانی، بهبود و توسعه فضای کسبوکار خدمات آزمایشگاهی بهانهای شد تا شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسته خدمات مشاورهای بیمه و مالیات به اعضا ارائه کند.
کرونا مانع تلاش نیست؛ برگزاری 20 وبینار فناورانه در هفته جاری
با وجود همهگیری ویروس کووید 19 برنامههای ترویجی و آموزشی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گسترش یافته است. در این راستا در هفته جاری 20 وبینار در حوزههای گوناگون برگزار خواهد شد.
حمایت از تولید 100 محصول؛ 8 شتابدهنده دارویی در کشور فعال است
تامین زیرساختهای حوزه سلامت از جمله موضوعاتی است که در روزهای شیوع کرونا همه به ضرورت آن پی بردند. پس با این نگاه، توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری این حوزه اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به حوزه تامین این زیرساختها با حمایت از شتابدهندهها ورود کرده است.
تقدیر معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری از بانوان کارآفرین؛ ستاری: از رونق حضور بانوان در زیستبوم نوآوری حمایت میکنیم
زنان کارآفرین برتر در حوزه ایجاد اشتغال و خلق ارزش افزوده توانمندیهای خود را در حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ارائه کردند و تقدیر شدند.
مراسم تقدیر از بانوان کارآفرین با حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری
زنان کارآفرین برتر در حوزه ایجاد اشتغال و خلق ارزش افزوده توانمندیهای خود را به سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ارائه دادند و تقدیر شدند.
فناوران بومی سهم تولید داخل نهادههای گلخانهای را افزایش میدهند
واردات نهادههای گلخانهای سالانه ارز زیادی از کشور خارج میکند و بخش بزرگی از بازار این حوزه وارداتی است. در حالیکه توان داخلی برای تولید این محصول کاربردی در کشور وجود دارد و زیستبوم فناوری و نوآوری با همکاری بخش دولتی میتواند این نیاز را پاسخ دهد.
رونق بازار محصولات سلولی؛ ایدهها جذب میشود
بدن هر یک از ما از میلیاردها سلول تشکیل شده است. سلولهایی متفاوت با وظایفی گوناگون. پس سلولها مهم هستند. اما یکی از مهمترین آنها سلولهای بنیادی است. سلولهایی که مادر تمام سلولها نامیده میشوند. این سلولها توانایی تبدیل شدن به تمام سلولها را دارند. پس منحصر به فرد هستند.
برنده جایزه مصطفی (ص) واکسن کرونا تولید کرد
معاونت علی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه تبادل علمی و حمایت از دانشمندان جهان اسلام بنیاد مصطفی ( ص) را پایهگذاری کرد. این نهاد در هر دوره جایزه مصطفی (ص) را به دانشمندان برتر ایران و جهان اسلام اعطاء میکند. پروفسور اوگور شاهین یکی از برندگان جایزه مصطفی (ص) موفق شده است، واکسن کرونا تولید کند.
پاندمی و توقف جریان مهاجرتهای دانشجویی و بینالمللی
اقتصاد جهان امروز مبتنی بر مراکز دانشی و نوآوری است. برای پیشبرد نوآوری، اقتصاد نمیتواند به فعالیت صورت محدود و محلی اکتفا کند و باید به دنبال راهی برای دسترسی به استعدادهای بزرگ جهانی باشد.
پرورش نسلی کار آفرین
محمدرضا حیدری*