کیفیت فرآورده‌های غذایی و آرایشی ارتقا می‌یابد

کیفیت فرآورده‌های غذایی و آرایشی ارتقا می‌یابد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 91859
یک عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: با انجام آزمایشات کارآمد به ارتقای کیفیت فرآورده های غذایی و آرایشی کمک می‌کند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وجیهه دیانی، مدیر کنترل کیفیت آزمایشگاه‌های پیشگامان کیفیت پارت اظهار کرد: این شرکت به عنوان عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، یکی ازمجموعه‌های آزمایشگاهی است که در زمینه های خدمات آزمایشگاهی، بازرسی و کنترل کیفیت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی فعالیت دارد.

وی درادامه گفت: این مجموعه آزمایشگاهی با تایید صلاحیت به عنوان آزمایشگاه همکار، در زمینه آموزش مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی برای اخذ پروانه تایید صلاحیت از سازمان ملی استاندارد، مشاوره در زمینه استانداردسازی واحدهای تولیدی و تدوین طرح‌های پژوهشی و فناوری صنایع غذایی فعالیت دارد.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری خاطر نشان کرد: این آزمایشگاه نخستین بار به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان استاندارد، در زمینه کنترل کیفیت انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت شد و در ادامه در جهت بهبود ارائه خدمات، مجوز فعالیت آزمایشگاه مجاز و و معتمد از معاونت غذا و دارو ، سازمان محیط زیست و در بخش آموزش نیز موفق به اخذ مجوز طرح کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از سازمان فنی و حرفه ای و وزارت کار و رفاه اجتماعی شده است.

وی با بیان این‌که آزمایشگاه پیشگامان کیفیت پارت برای 6 نفر اشتغال تخصصی ایجاد کرده است، ادامه داد: این مجموعه آزمایشگاهی شامل بخش میکروبیولوژی ، فیزیکو شیمیایی و آنالیز دستگاهی است.

دیانی، درباره فعالیت‌های آزمایشگاه میکروبیولوژی توضیح داد: در این بخش فعالیت‌هایی همچون شمارش کلی میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی، جست‌وجو و شمارش باکتری های غذایی، رنگ آمیزی ساده و گرم، تست های سرولوژی و بیوشیمیایی جهت شناسایی باکتری‌ها، تست‌های بیولوژیک، جست‌وجوی میکرو ارگانیسم‌ها به روش غشایی و انواع پروژه های تحقیقاتی در خصوص میکروارگانیسم‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: در بخش فیزیکو شیمیایی و آنالیز، آزمایش روی عناصر مختلف، میزان اسیدیته و قلیائیت، وزن کل و سایر معیارهای عنصری قابل انجام است.

دیانی، با اشاره به ارائه خدمات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت به شرکت‌ها، پژوهشگران و فناوران عنوان کرد: انجام پروژه های تحقیقاتی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین طرح های تحقیقات و توسعه واحد های تولیدی به منظور بهبود و یا دستیابی به فرمولاسیون و محصول جدید، بخشی از فعالیت‌های قابل ارائه بر بستر آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است.

این فعال حوزه پژوهش، درباره همکاری این مجموعه با شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، عنوان کرد: در سال گذشته با پیگیری کارشناسان شبکه آزمایشگاهی به عضویت این شبکه درآمده ایم. در همین راستا طیف گسترده ی خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی خود را به مخاطبان باشگاه مشتریان این شبکه از سراسر کشور، ارائه می‌کنیم.

مدیر کنترل کیفیت آزمایشگاه‌های پیشگامان کیفت پارت ضمن اشاره به جزییات دوره‌های آموزشی قابل برگزاری در این مجموعه عنوان کرد: دوره های آموزشی برای مدیران کنترل کیفی واحد های تولیدی، جهت آموزش آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی مطابق با آخرین ویرایش استاندارد های ملی برگزار می‌شود.

این فعال پژوهشی، درباره لازمه‌ها و ضرورت‌ها برای ارتقای کیفیت آزمایشگاه‌ها بیان کرد: بدیهی است استفاده از نیرو های کارآمد و متخصص در آزمایشگاهها ، همچنین داشتن احساس مسئولیت در ارائه خدمات آزمایشگاهی، نقش بسزایی در کنترل کیفیت محصولات تولیدی و همچنین ارتقای سطح کیفی و راندمان تولید خواهد داشت و این امر جز با آموزش صحیح ممکن نخواهد بود.

# 26

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
تجهیزات دانش‌بنیان به کمک آمد تا کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های غذایی را افزایش دهد
تجهیزات دانش‌بنیان به کمک آمد تا کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های غذایی را افزایش دهد
00/05/19 - 10:03
تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت به افزایش کیفیت فرآورده‌های کشاورزی و دامی کمک کرد
تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت به افزایش کیفیت فرآورده‌های کشاورزی و دامی کمک کرد
00/04/08 - 09:45
تجهیزات ایران‌ساخت کیفیت فرآورده‌های غذایی را سنجید و آلودگی‌‌های میکروبی از بین رفت
تجهیزات ایران‌ساخت کیفیت فرآورده‌های غذایی را سنجید و آلودگی‌‌های میکروبی از بین رفت
99/12/16 - 11:43
بیشتر بخوانیم